Så här läser ni av människor av ögonfärgen..

Blåa ögon:
 
Blåa ögon är dem mest attraktiva och populära ögonen. Männsikor med blåa ögon är känsliga & drar till sig uppmärksamhet. De är roliga att umgås med, är väldigt artiga & är utåtgående. De med blåa ögon kan förbli lugna under stor stress. Pga att ögonen är blåa kan man lätt läsa av människan. De kan inte dölja känslorna för det syns i ögonen. De som har mörkblå ögonfärg har mindre psykist uthållighet. Det sägs att man inte kan lita på människor med blåa ögon..
 

Gröna ögon:
 
Gröna ögon är sällsynta och hypnotiserar dem som inspekterar dem. Görna ögon riktar sig på frihet och mysterier. Gröna ögon är den sexigaste av alla ögonfärger. Människor med grå-gröna ögon är starka i sin natur och är ledare. De kan se två sidor av argumenten. Att vara rakt på sak är deras starka sida. De är rädda om folk de har nära, men håller avstånd från människor som dem inte känner, tills de har bevisat att man kan lita på dem.. De är inte envisa och kan ge med sig, när dem vet att dem har fel. De har höga mål i livet, och på ett eller annat sätt får dem det igenom, utan att kämpa värst mycket.
 

Hasselnötsfärgade ögon:
 
Hazel är en mix mellan brun och grön-gul +(hasselnötsfärg). De här människorna ”go with the flow” och kan anpassa sig till alla situationer. De är impulsiva, kärleksfulla och sociala. Desto brunare ögon du har, desto mer framkomlig kan människor tycka att du är. Desto grönare och gulare ögonen är desto mer busig och illasinnad är du. Det speciella med Hazel ögon är att dem kan ändra färg efter humör. Människor som kollar på hazelfärgade ögon tänker på ro och något som är omöjligt att förutse. Ofta kräver människor med hazelfärgade ögon den respekten dem förtjänar.
 

Bruna ögon:
 
 
Människor med bruna ögon är människor man ofta kan lita på & är ansvarsfulla. Man letar efter bevis från människor med bruna ögon. Brunögda gillar att tillfredsställa andra & vet hur man gör för att få någon annan att känna sig speciell. Brunögda är tydliga, en aning känsliga och försiktiga i naturen. Oftast är dem lugna med stor uthållighet, men när det väl går övet gränsen blir det problem. Man brukar också koppla brunögda med intelligens och logiskt tänkande.
 

Svarta ögon: 
 
Männsikor med svarta ögon är oftast mycket sårbara, de är också mycket dåliga på att dölja det. Därför har dem svarta ögon, som ska hindra de andra runt om att se in i ögonen och avläsa. Människor med svarta ögon döljer mycket inombords och håller helst saker för sig själva, men till slut kommer det alltid ut, oftast bara till en nära vän. De brukar också bli uppskattade av människor runt om för deras humor och öppenhet som person. Detta kan också bero på att de gräver ner det dåliga, och bara de roliga & bra sidorna kommer fram, man ser inga brister med människan. De har höga mål i livet, men orkar inte sträva helt ut. 
 
 
 
 
Men det var typ det jag hittade om hur ni kan läsa av folk med hjälp av ögonfärgen. Visst alla är olika men det här är bara lite hjälp, Eller vad man nu säger.. Men hoppas att det här hjälpte lite iallafall.. Så hörs vi. <3
 

Kommentera här: